İzleyiciler

5 Haziran 2013 Çarşamba

dualı kandillerimiz..

yine o güzel günlerden birindeyiz..kıymetini çokda bilemediğimiz ama aslında ençok ihtiyaç duyduğumuz o günler..dünya koşuşturmalarından maneviyatımızı aç bıraktığımız aşikar,böyle günlerde olmasa tutulacak yanımız yok değilmi?bugünümüzü en güzel şekilde geçirebilmemiz,kalbi dualı,dili dualı nice günler diliyorum..

7 yorum:

  1. Güzel dualarına Amiin diyorum.
    Hep birlikte Amiin dediğimiz bir kandil olsun inşAllah, en çok ihtiyacımız olan da bu sanırım.

    İçtenlikle.

    YanıtlaSil
  2. amin diyorum canım bu zor günleri atlatmak dileği ile..

    YanıtlaSil
  3. Bloğunuz hayırlı olsun
    Geçmiş kandilinizde mübarek olsun .

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim canım..cümlemizin inşallah..

    YanıtlaSil
  5. Üsvetciğim merhabalar,öncelikle bloğun hayırlı olsun ardından geçmiş kandilin mübarek olsun canım. :)
    Doğum günü için hazırladığın her şey çok güzel olmuş.Sana çok minik bir tavsiyem olacak eğer imkanın varsa kendine orta halli yarı profesyonel bile olsa bir fotoğraf makinesi al.Ben de alalı bir kaç ay oldu.Öyle aman aman çektiğim güzel fotoğraflar da yok ama öğreniyorum yavaş yavaş.

    Boya ile ilgili sorduğun soruya gelince bence farklı bir boya kullanma.Kapı boyaları ile ilgli pek bir bilgim yok ama geçen aylarda arkadaşımın eşi evinin kapılarını beyaza çevirdi,ve bu boyalar yağlı boya gibi koku yapıyor.Benim kullandığım polisan matrix ise neredeyse h,ç kokusuz ve su bazlı olduğu için etrafa sıçrayacak boyalar da rahatça temizlenebiliyor.Sormak istediğin farklı bir soru olursa hiç çekinmeden sonra.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. çook teşekkür ederim güzel vaktinizden ayırdığınız için..ahh gözüm hep o makinelerde şimdilik digital kullanıyorum ama birgün olur inşallah..fotoğraf çekmeyide,bakmayıda,onları gününe saatine göre yazıp dizmesinide çok seviyorum:)
    boyayla ilgili tavsiyeniz içinde teşekkür ederim,umarım bulabilirim yine duruma göre bilgilerinizden faydalanırım inşallah..sevgiyle..:)

    YanıtlaSil