İzleyiciler

12 Temmuz 2013 Cuma

..içi dolu çerçeveler..

Selamunaleyküm arkadaşlar..vakit bulmuşken bi post paylaşayımda yaşadığımı hissettireyim dedim:)
evet bugün çok sevdiğim fotoğraflardan bahsedicem..geleceğe bırakabileceğimiz en güzel anılar onlar..benim için çok değerlidirler..eskiden çok az resim olurdu ama hepsi elimizde olurdu,şimdi ise çok fazla resim çekiyoruz ama hepsi bilgisayarlarda..bende çok çekiyorum her anıyı her güzelliği ama hepsini çıkartamıyorum tabi..oyüzden kızımın mesela her ay en güzel bi kaç resmini ve birlikte geçiridğimiz güzel anları çıkarttıyorum..albümlerim çok düzenlidir hepsinin tarihi saati yazılı ona göre sıralanmıştır..çok seviyorum napim benimde hobim bu..:)
ee tabi fotoğraf sevipte çerçeveleri sevmemek olmaz dimi evet onlarıda çok seviyorum..şimdi sizlere fotoğraf duvarımı paylaşıcam fakat henüz yeni olduğu için istediğim gibi değil..yatak odamda ve oturma odamıozdada çeşitli çerçeveler var fakat ben sadece fotolara ayırdığım duvarı paylaşacağım daha çok dolacak çook:)
usvetim.blogspot.com


ve birde yeni aldığım bir çerçeve var onun resimleri hazır değil yenilerden koyacağım..albümlerdeki resimlerin sırasını bozmak istemedim bekliyor o sebepten kendisi..


beğendinizmi:)

5 yorum:

  1. Üsvetcim çok güzel dekore etmişsin bayıldım.ellerine sağık.

    YanıtlaSil
  2. ne güzel bir düzen içinde olmak. ben de kızların ilk senesinde bir hevesle yaptım sonra gerisi bilgisayarda kayıtlı. üşeniyorum çıkartmaya. çerçevelerin dolu dolu olsun inşallah

    YanıtlaSil
  3. feyzacım çok teşekkür ediyorum:)
    mehtapcım umarım sonuna kadar devam ederim yaşlanınca torunlarım filan gelsin baksın:)çok sağol..

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar bloğunuz çok hoş takipteyim :) ben de beklerim http://bitteraskina.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. merhaba hoşgeldin:)bende takipteyim artık seni..

    YanıtlaSil